051 32 04 73 info@veva-construct.be

Carports

Bescherm je auto met een handige carport.

Maak een afspraak

Hoe ziet uw parkeerplaats eruit?

Met een aluminium carport van VEVA Construct uit Izegem is ijskrabben voorgoed verleden tijd!

Heeft u ook zo’n hekel aan het ijsvrij maken van aangevroren ruiten op een koude winterochtend? Of ziet uw wagen meteen weer vuil nadat u hem nét gewassen had? Een aluminium carport doet wonderen! De ruiten van uw wagen vriezen gewoonweg niet meer aan en doordat uw auto onder een afdak staat dat wél wind doorlaat, is hij na het wassen meteen droog én proper. Onder een carport staat uw wagen of mobilhome altijd droog, veilig en beschermd tegen weer, wind, vuil en roest.

Een aluminium carport creëert bovendien wat extra ruimte zonder dat u aan een complex bouwproject moet beginnen. Uw parkeerplaats of fietsenstalling is bijzonder snel geïnstalleerd wanneer u voor zo’n aluminium carport bij ons in Izegem aanklopt.

Meer nog, u heeft ook heel wat opties die ervoor zorgen dat de carport perfect past bij het uiterlijk van uw huis. U kan bijvoorbeeld kiezen voor een plat dak, een zadeldak of een gebogen dak, een constructie in een standaardkleur of een RAL-kleur naar keuze en ook voor matte, opaal dakplaten of de kristalheldere variant ervan.

Maakt u zich ook geen zorgen over de stevigheid en weersbestendigheid van de constructie. De kunststof dakplaten zijn maar liefst 10 mm dik bij een gebogen dak en zelfs 16 mm dik voor een zadeldak. Dankzij een stevige constructie en deze sterke dakplaten gaat uw carport jaren mee.

Zou zo’n aluminium carport niet misstaan bij uw woning in Izegem of elders in West-Vlaanderen? Laat gratis een vrijblijvende offerte opmaken in onze showroom om zo’n carport bij u thuis te laten plaatsen en leg uw ijskrabber meteen op zolder!

Contacteer ons nu, maak een afspraak

Op zoek naar een mooie zonwering, een nieuwe sectionale poort, nieuwe ramen en/of deuren, een handige carport, … Breng een bezoek aan onze showroom en vraag uw vrijblijvende offerte aan.