051 32 04 73 info@veva-construct.be

Zonwering en screens

Genieten van schaduw, waar en wanneer u dat wil!

Maak een afspraak

Mag  de zon iets minder fel?

Bij VEVA Construct, specialist zonwering in Izegem, schijnt de zon altijd nét genoeg.

Natuurlijk kan u kiezen voor traditionele gordijnen voor zonwering, maar een bezoekje brengen aan de showroom van VEVA Construct in Izegem loont zeker ook de moeite.
Houdt u wel van een strakke, moderne look of bespaart u zich liever de moeite om meermaals per dag de gordijnen open en dicht te trekken, dan zijn vaste screens vast de oplossing die u zoekt. Deze verticale zonwering ziet er trendy uit én ze is gemakkelijk te bedienen. Verkiest u een manuele bediening om zelf de screens op te trekken en neer te laten, of heeft u liever een automatische elektrische sturing met drukknop of afstandsbediening?

Zoekt u eerder een zonwering om uw terras of vitrine te overspannen? Ook daarvoor hebben we bij VEVA Construct heel wat opties in huis.

Veva Construct topkwaliteit gegarandeerd voor zonwering en screens

Of u nu kiest voor windvaste screens, knikarmscherm (zonnetent) of voor verandazonwering, u bent altijd zeker van topkwaliteit. Voor de zonwering hebben we diverse merken van topkwaliteit.

De knikarmschermen en de verandazonwering zijn verkrijgbaar in standaardkleur, RAL-kleur of structruurlak. We werken steeds met Dixon doeken in verschillende kleuren. Bediening kan zowel manueel als met een motor al dan niet met ontvanger.

De windvaste screens met ritssysteem zijn verkrijgbaar met verschillende merken van doeken, de Soltis 86 – 92, … Tevens bieden we de Serge doeken aan in ons assortiment.

Beide types zonwering worden vervaardigd met 100% gepigmenteerde polyacryldoeken die UV-bestendig zijn, water- en vuilafstotend en kleurbehoudend. Bovendien beschikken ze allemaal over een UV-filter om beschadiging en kleurverlies door zonnestralen tegen te houden. Deze doeken zijn bijzonder gebruiksvriendelijk en duurzaam!

U hoeft alleen nog de dikte van de stof te kiezen om te bepalen hoeveel licht en warmte u door het doek wenst door te laten. En voor de omkasting en de geleiders heeft u keuze uit verschillende standaardkleuren of een RAL-kleur naar keuze en een matte of glanzende afwerking.

Alle mogelijkheden, zowel voor bedrijf als particulier.

Zoekt u zonwering voor uw horecazaak of winkel, vraag dan zeker naar onze personalisatie mogelijkheden, want onze doeken kunnen ook bedrukt worden met uw bedrijfslogo!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en het prijskaartje voor zonwering, breng dan zeker eens een bezoekje aan onze showroom in Izegem (West-Vlaanderen). Onze medewerkers overlopen de opties met u en bezorgen u gratis een vrijblijvend prijsvoorstel op maat.

Contacteer ons nu, maak een afspraak

Op zoek naar een mooie zonwering, een nieuwe sectionale poort, nieuwe ramen en/of deuren, een handige carport, … Breng een bezoek aan onze showroom en vraag uw vrijblijvende offerte aan.