051 32 04 73 info@veva-construct.be

Sectionale poorten

Esthetische en energiezuinige garagepoorten

Maak een afspraak

Hoe zet uw sectionale poort eruit?

Specialist sectionale poorten VEVA Construct in Izegem adviseert u bij uw keuze.

Bij VEVA Construct in Izegem valt er heel wat te ontdekken over sectionale poorten. Wil u een nieuwe sectionale poort laten plaatsen of werkt uw oude poort niet meer naar behoren en is die aan vervanging toe? Bij ons vindt u ongetwijfeld een nieuwe poort die perfect aan uw verwachtingen beantwoordt.

In ons gamma vindt u sectionale poorten in de meest uiteenlopende vormen, kleuren en afmetingen, maar ook aan gebruiksgemak, energiebesparing en veiligheid wordt gedacht. Uw poort zal er dus niet alleen mooi uitzien, ze zal ook een echte meerwaarde bieden op deze vlakken.

Hoe gaat uw poort eruitzien van Veva Construct?

Het uitzicht van uw poort wordt vooral bepaald door de vorm en door het materiaal van de poortpanelen. Voor het ontwerp kan u bijvoorbeeld kiezen voor een volle standaard poort, maar ook een raam, een deur of een panoramisch venster over de gehele breedte kunnen perfect in de poort verwerkt worden.

Ook voor de bekleding met poortpanelen heeft u heel wat opties, zoals Stucco, woodgrain, vlakke pollygrain panelen, microrib of cassette motieven. In onze showroom kan u trouwens zelf ervaren hoe deze materialen eruit zien en welke specifieke visuele effecten ze aan uw poort geven. Eens het materiaal bepaald is, kan u vervolgens ook de gewenste kleur ervoor uitkiezen.

De praktische kant

Uw materiaal- en kleurkeuze zal het uitzicht van uw poort bepalen, maar ook de wijze van bediening bepaalt u zelf. Wenst u de poort manueel te bedienen of heeft u liever een elektrische bediening met een zender zodat u vanop afstand de poort kan openen en sluiten?

En we denken niet alleen aan een gebruiksvriendelijke bediening, ook het energieaspect ontsnapt niet aan de aandacht. Onze poortpanelen hebben een dikte van maar liefst 40 mm. Dat zorgt er niet alleen voor dat uw poort sterk en duurzaam is, het levert ook een isolatiewaarde bij de comfort poorten van maar liefst 1,33 W/m2K op en bij de Isol comfort poorten van 0.99 W/m2K!

Zoekt u een poort voor de vitrine of toegang van uw handelszaak? Vraagt u gerust ook even naar onze inbraakwerende poorten, want ook daar kunnen we mooi en praktisch perfect combineren.

Bij VEVA Construct kan u sectionale poorten kopen en u kan ze ook meteen door ons laten plaatsen. Onze plaatsingsdienst zorgt voor een vakkundige installatie en naadloze afwerking van uw buitenschrijnwerk. En heeft u een nieuwe poort aangekocht om de oude te vervangen, dan nemen onze plaatsers de oude poort ook gratis mee!

U merkt het, voor sectionale poorten zit u zeker goed bij VEVA Construct in Izegem. Komt u even op bezoek in onze showroom, dan maken onze medewerkers gratis een vrijblijvend en maatwerk prijsvoorstel voor u op.

Contacteer ons nu, maak een afspraak

Op zoek naar een mooie zonwering, een nieuwe sectionale poort, nieuwe ramen en/of deuren, een handige carport, … Breng een bezoek aan onze showroom en vraag uw vrijblijvende offerte aan.