051 32 04 73 info@veva-construct.be

Rolluiken

Extra thermische isolatie en hou inbrekers buiten.

Maak een afspraak

Blaffeturen, lattestoors en rolluiken… Wij spreken uw taal!

Rolluiken kopen? In de showroom van VEVA Construct in Izegem spreken we duidelijke taal.

Rolluiken plaatsen aan uw ramen biedt heel wat voordelen. Uiteraard kan u de rolluiken gebruiken om in de zomer de zon buiten te houden en het binnen lekker fris te houden, maar ook voor uw energiefactuur en uw veiligheid hebben rolluiken heel wat in petto. Rolluiken zorgen voor extra thermische isolatie én ze houden inbrekers buiten.

Wil u rolluiken kopen in regio Izegem dan kan u op de expertise van buitenschrijnwerk specialist VEVA Construct rekenen. We hebben een ruim aanbod voor zowel inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en garagerolluiken én we verzorgen ook de plaatsing ervan tot in de puntjes.

Wij gaan namelijk niet zomaar een rolluik installeren, we zorgen ook dat de omkasting netjes wordt afgewerkt én geïsoleerd. Jawel, ook in de rolluikkast zorgen wij voor extra isolatie om een maximaal energierendement te realiseren.

De inbouw-, voorzet- en garagerolluiken plaatsen wij zowel in nieuwbouwwoningen, maar ook bij renovatieprojecten. U kan dus ook perfect uw oude rolluiken laten vervangen door nieuwe. Misschien is dat ook wel net het moment om meteen te opteren voor een aangepaste bediening? Wenst u de rolluiken niet meer manueel te moeten optrekken of neerlaten, dan kan u ook kiezen voor een wand- of handzender waarmee u met een druk op de knop of op de afstandsbediening de rolluiken automatisch aanstuurt. En zouden uw huis er nog beter uitzien met rolluiken in een apart kleurtje? Bij ons kan u rolluiken kopenin verschillende RAL-kleuren, zodat ze perfect bij de look van uw woning passen.

Bij ons plaatsen we rolluiken in PVC of aluminium in regio Izegem en Roeselare, maar ook elders in Vlaanderen bij particulieren en handelszaken. Voor handelszaken hebben wij bovendien ook rolluiken in assortiment die extra inbraakwerend zijn. Vraag dus zeker naar onze mogelijkheden!

Wil u PVC of aluminium rolluiken kopen in regio Izegem (West-Vlaanderen)? Bezoek onze showroom om de verschillende opties te ontdekken en een gratis maatwerk prijsvoorstel te ontvangen.

Contacteer ons nu, maak een afspraak

Op zoek naar een mooie zonwering, een nieuwe sectionale poort, nieuwe ramen en/of deuren, een handige carport, … Breng een bezoek aan onze showroom en vraag uw vrijblijvende offerte aan.